O nama

TRIVUK D.O.O. društvo za trgovinu, proizvodnju i usluge osnovano je 1995. godine i naslednik je preduzeća VUK-trade iz Knina. Preduzeće se bavi trgovinom na malo i veliko, proizvodnjom proizvoda od mesa kao i menjačkim poslovima. U sastavu preduzeća nalaze se četiri maloprodajna objekta (marketa) prehrambene robe od kojih market u Vrtlarskoj 35a prodaje i sveže meso i u sklopu ovog marketa nalazi se i grill (fast food) sa radnim vremenom od 24 sata. Menjački poslovi se obavljaju u dva maloprodajna objekta (u Zemunu, Vrtlarska 35a i na Bežanijskoj Kosi, Stojana Aralice 26a).

U sastavu preduzeća nalazi se i registrovan objekat za proizvodnju proizvoda od mesa, izgrađen po savremenim standardima, gde su najprepoznativiji proizvodi pršut i panceta proizvedeni na tradicionalni dalmatinski način. Pored proizvodnog dela posedujemo kancelarijski i magacinski prostor  kao i dostavna vozila za razvoz od kojih jedno vozilo sa ugrađenom klima komorom.

Preduzeće već dugi niz godina zapošljava od 40 do 50 radnika. Sa strukturom zaposlenih TRIVUK d.o.o. ima zakoružene sve poslove koji su potrebni za funkcionisanje preduzeća.

Moramo naglasiti da smo izrazito porodična firma i da su nam namere da se razvijamo  u proizivodnom delu osim na domaćem tržištu i jednog dana i na inostranom tržištu.